Review - Tangle Teezer

22. february 2014 at 17:43 |  Beauty
Dneska tady pro vás mám recenzi na hřeben - Tangle teezer,







který jsem si koupila na e-shopu Pro-vlasy.cz
Tangle Teezery najdete > Tady.

A musím říct, že mě moc zaujal!
Přišla jsem k němu u kamarádky - u Lenny, jak jinak. Byla jsem u ní na Valentýna a nějak jsem si tam žehlila vlasy, když jsem v jejím nářadíčku na vlasy narazila na tenhle kartáč. Nikdy dřív jsem o něm neslyšela, což je mi celkem líto, protože je vážně skvělý! Zapamatovala jsem si jméno a hned druhý den si ho objednala, což se normálně nestává, ale jelikož mám s vlasy velký problém při každém česání a rodiče to ví, byli absolutně pro.

By the way: Skvělá věc na stránce je ta, že pokud si jakékoliv zboží objednáte před 14. hodinou, dojde hned druhý den!

Základní informace:

Název: Tangle Teezer
Barva: Možnost volby
Velikost: délka - 12 cm, šírka - 7 cm, výška - 4 až 5 cm.
Tvůrce: Shaun P.
Výrobce: Salon Elite
Země původu: Velká Británie


Můj Tangle teezer.

Asi podle obrázku chápete, že jsem si ho objednala v růžové barvě. Já nevím, prostě se mi líbil nejvíc.
Musím říct, že firma je vážně skvělá. Dodávka proběhla v klidu, Tangle přišel v bublinkové folii a ačkoliv je to jen hřeben, do krabice by se jich vešlo pět. (:DD), takže super:).




Hřeben je vážně dokonalý. Hned, co jsem se s ním česala poprvé, jsem viděla tu změnu. Netrvalo mi ani minutu a byla jsem učesaná - a že u mých vlasů je to tedy něco!
Hodí se na všechny typy vlasů, to máte zaručené.
Lenny má hrubší vlasy, já mám jemné, ale oboum kartáč sedí.

Moje objednávka? Bylo to v celku lehké - jak je to u e-shopů zvykem. Jen ta pošta stála víc. Můj TT stál 209 Korun a pošta k tomu dalších 109 Kč, samozřejmě si tam můžete zvolit možnosti platby a dodávky. a tak dále a tak dále.
Bez slevy stojí 399 Kč.



speciálně seřazené štětinky, díky kterým je česání tak snadné.
Officiální slova výrobce: Štětinky tohoto kartáče jsou uzpůsobeny tak, že v místě kde se tvoří zauzlování vlasů a nejde za normálních okolností vlasy pročesat, se štětiny tohoto kartáče ohnou a nezatahají jak je tomu u normálních kartáčů. I přes to všechno vlasy dokážou velmi rychle a snadno bez vynaložení velkého tlaku vlasy dokonale rozčesat.




Hřeben je také velmi praktický. Je totiž malý a přesně padne do ruky. Já jsem mu dala takovou zvláštní přezdívku mýdlo - netuším proč, ale horní část mi jako mýdlo přijde (:DD). Nebo mi trochu připomíná počítačovou myš, ale dost diskuzí o podobnosti kartáče s mýdlem nebo myší!
Díky praktickému tvaru skvěle přilehne na hlavu, takže česání jde velmi rychle.


Na výběr barev si také nikdo stěžovat nemůže, mají totiž barevné kombinace, kartáře s potisky, i jednobarevné. Design je také proto tak vyjímečný!


Cena je přizpůsobivá. Nevím, jak by komu vyhovovala. Já jsem ho na e-shopu zastihla ve velké slevě. Normálně stojí 399 Korun - nejsem si jistá, zda by tyto peníze každý dal za obyčejný kartáč. Mě stál 209 Kč.
Ovšem ceny se rozlišují podle typu. Já mám dvoubarevný. - Na obrázku to zřejmě není moc vidět, ale jsou tam dva odstíny růžové. Jinak jednobarevný stojí 199,- takže rozdíl velký není.

Našla jsem ovšem také jedno mínus!
Jelikož je to velmi křehká věc, není dobré si ho jen tak dát do tašky nebo do šuplíku, popřípadě nějaké kapsy atp. Štětinky kartáče se totiž ohybají, což je velké mínus a hodně mě zamrzelo, že hned druhý den jsem měla jednu štětinku ohnutou. Zřejmě jediné mínus, které jsme našla.



Ale shrneme to.
+ Vzhled
+ Možnost výběru barev
+ Skvěle rozčeše vlasy bez jakýchkoliv sprejů a dalších potřeb
+ Praktická velikost a uchopení
+ Efekt
+ Firma pro-vlasy.cz je velmi šetrná, zásilku pošle brzy a do dvou dní ho máte doma. Na krabičku přilepí nálepku "křehké", ačkoliv je to jen hřeben - skvělé zacházení.

- Cena bez slevy.
- Při horším zacházení ohýbání štětinek.

By the way, hřeben je to starší, existuje už téměř dva roky, ale až teď je znovuobjeven.


Dávám čtyři a půl hvězdičky. :)

Máte nějaké zkušenosti s Tangle T.?
 

2 people judged this article.

Comments

1 Awesome bitch^^ Awesome bitch^^ | Web | 22. february 2014 at 19:06 | React

Já ho mám doma taky. Fialovej. Je pravda, že se ty štětinky ohýbají, ale to ničemu nevadí:3 Je fakt super a já už ho mám přes 2 roky:)

2 Dominique(Domča) Dominique(Domča) | Email | Web | 22. february 2014 at 19:08 | React

Nemám, ale tenhle kartáč se mi zamlouvá a taky mi velice připomínal mýdlo :D

3 ♥Bubble♥ ♥Bubble♥ | Web | 22. february 2014 at 19:54 | React

já tento hřeben znám už dlouho, mají ho moje spolužačky a já osobně bych si ho nekoupila :) .. Česala jsem si s ním vlasy hodněkrát a není to nic pro mě .. Já mám vlasů hodně málo a rozčesávají se krásně i když jsou kudrnaté, ale po tomhle hřebenu jsem si musela i tak prohrábnout vlasy rukou, protože jsem měla prostě takovej pocit, že je furt nemám rozčesané ..
A jinak podobnost ..? My všichni ve třídě říkáme, že je to hřeben na koně :D

btw.: jsem moc ráda, že jsi zpět :P

4 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Email | Web | 22. february 2014 at 22:20 | React

Přesně tento si chci koupit :-) všude samá chvála na něj

5 Peťul Peťul | Web | 22. february 2014 at 22:47 | React

Celkem dost jsem na tento kartáč četla recenzí. Všichni ho chválí, ale já pořád nevím, jestli do něj jít nebo ne. Mám celkem problém s česáním vlasů a myslím, že by ty moje moc nerozčesal :D No, ještě uvidím :)

6 Domí* Domí* | Email | Web | 22. february 2014 at 23:30 | React

Máme doma dva :3 My jsme je kupovali v Letňanech (myslím) :))
Jinak mám je opravdu ráda :))

7 Holy Holy | Web | 23. february 2014 at 0:34 | React

už jsem o něm slyšela ale já jsem spokojená se svým kartáčem mám celkem dobře rozčesavající se vlasy:)

8 Luss ^^ Luss ^^ | Web | 23. february 2014 at 9:12 | React

Vypadá to skvěle! Já mám opačný problém mám hodně husté vlasy a tak je těžké je rozčesat takže by se mi to dost hodilo. Každpadně diky za tip jdu přesvědčovat mamku. :D

9 Dominique(Domča) Dominique(Domča) | Email | Web | 23. february 2014 at 9:16 | React

Ahoj, snad neotravuji, chtěla bych poprosit o hlas tu:http://iheartprettylittleliars.blog.cz/1402/5-kolo-sonpostavy-pll#
Předem moc děkuju :-)

10 Lucy Lucy | Web | 23. february 2014 at 12:49 | React

Tak upřímně já o něm slyším poprvé.
Vypadá zajímavě, třeba si ho někdy koupím

11 B. B. | Email | Web | 23. february 2014 at 14:40 | React

Už hrozně dlouho se ho chci koupit bohužel jsem docela líný člověk a těmto věcem se né a né dokopat ale mají ho u nás skoro všichni holky ve třídě i mi ho jednou půjčili a vlasy učeše fakt hezky .)

12 Romi Romi | Web | 23. february 2014 at 16:34 | React

to spriatelenie platí :)

13 LinDa LinDa | Web | 23. february 2014 at 17:17 | React

Tento hrebeň mám na pohľad rada. Moje vlasy by sa ním určite dobre rozčesávali :D :D
Priznám sa, e mi trochu pripomína tú kefu na kone :D :D

14 Sandy Sandy | Web | 23. february 2014 at 19:39 | React

já ho mám už od Vánoc 2012, nemůžu si stěžovat, můžu jen doporučit :)

15 BE(you)FU BE(you)FU | Web | 23. february 2014 at 19:54 | React

Další člověk, co propadl TT. :D Koukám, že se mi to asi taky nevyhne :D

16 Dennie' Dennie' | Email | Web | 24. february 2014 at 15:13 | React

Osobně s tímto hřebenem zkušenosti nemám,.. Ale co to čtu? Myslím jako v záhlaví jakoby.. co se děje? :O

17 ~Jinn ~Jinn | Web | 24. february 2014 at 15:36 | React

mám ho :))

18 Janis* Janis* | Web | 24. february 2014 at 17:58 | React

Na blogu mám hiatus...

19 Janis* Janis* | Web | 24. february 2014 at 18:01 | React

Jinak TT mám s ovečkou Shaun :D Mám ho cestovní s krytem. Je sice menší, ale štětinky se vůbec neohýbají :)

20 Little:3 Little:3 | Web | 24. february 2014 at 18:44 | React

Mám doma žluto-oranžovej a miluju ho :3 :D
Pravidelně si ho ode mě půjčuje většina mých spolužaček, je opravdu skvělý :D

21 Smilee Smilee | Web | 24. february 2014 at 20:39 | React

Doma jeden mám a hned jsem se do něj zamilovala :D
Je opravdu úžasný a vlastně žádný jiný hřeben nesnesu.
Je fakt úžasný :D

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement
About Smile| Co jsem?| Bláznivá a neuvěřitelně spontánní modrooká bruneta, milující sledování mraků a noční oblohy v každém ročním období. Plná protikladů, potetovaná, s láskou k nastřelování naušnic, s piercingem. Milovnice hlasité metalové hudby, fotek, zvířat, mlhy a kouře, cestování, poznávání nových lidí, sluchátek... Ráda pomáhám, píšu úvahy, nutím lidi upřednostňovat pocit štěstí, ráda čtu a riskuju, miluju adrenalin. Jsem cílevědomá, nevadí mi jít proti davu, být jiná.

Oblíbené... Biografické a psychologické hororové knihy, filmy s tématem sexu, drog a horory, rocková a metalová hudba.
Hudba: Marilyn Manson, Asking Alexandria, Korn, Billy Talent, Bring me the horizon, ACDC, Řezník, Blink 182, Sum 41, D.R.U.G.S., Green Day, Helloween, Metallica, Linkin Park, Hollywood Undead, Nirvana, Skillet, The Offspring, Slipknot, Sodoma Gomora, The Pretty Reckless, Sleeping with Sirens, The Fray, Pipes and Pints, Pink Floyd, Bon Jovi, P.O.D., My Chemical Romance, 30 seconds to mars, Black veil brides, Foo Fighters, System of a down, Five finger death punch, Bullet for my valentine...

Hosting: ©Blog.cz | ©smile-la.blog.cz| Nekopíruj, nebo tě sní kanibal.|I love my visitors, thank you.