Review - Miss sporty - Pump Up Booster Mascara

26. march 2014 at 15:49 |  Beauty
Na dnešní recenzi jsem si připravila mnou velmi oblíbenou řasenku. Mám ji už dost dlouho, možná necelé dva roky, bohužel mi před koncem roku vyschnula a já byla dost zklamaná. Nadchlo mne, když jsem ji znovu spatřila v prodejně Rossmann a mohla si ji koupit za úžasnou cenu.


Název: Pump Up Booster Mascara
Značka: Miss Sporty
Země původu: Anglie
Množství: 12ml
Balení: Uspokojující, obyčejné, ale hezké.
Cena: 90 Kč/dřve stála 120Kč/
Oficiální popis: Miss Sporty slibují, že řasenka by měla pozvednout řasy až o 70%, posilovat růst díky vyživujícímu složení, neměla by opadávat a velký kartáček by měl speciálně natočit každou řasu. Měla by prodlužovat a maximálně zvětšovat objem.




...čti dál...









Hned na první pohled mě neuvěřitelně zaujal obrovský kartáček. Podle obalu by měl až 15x zvětšit objem. Upřímně, patnáckrát to není, ale viditelné to je.
No víte, já jsem nikdy nemohla mít řasenky s tím malým kartáček a upřímně jsem ani nemohla pochopit, jak se s nimi kdokoliv může malovat. Velké kartáčky u mně bodují, proto jem si tuto řasenku ihned zamilovala.
Jelikož máme tuto řasenku doma třikrát - já dvakrát a teta jednou, všimla jsem si, že kvalita hrdla řasenky není vždy tak skvělá, jak se může zdát. Řasenka, kterou jsem si koupila po slevě za nějakých 60 Kč měla hrdlo opradvu strašné, řasy slepovala, proto jsem ji nechala reklamovat.
Možná se v tom teď trochu motáte. Jednoduše řečeno - obrovské kartáčky u mě vedou, malé ráda nemám. A ta řasenka je boží. (Dost ukvapených závěrů)





<-Takhle vypadají řasy se dvěmi vrstvami řasenky.
Postupem přidávání řasenky se řasy jemně slepují k sobě. Výsledek vypadá nějak takto: Omluvte kalitu druhé fotky, nečekala jsem, že ji sem budu dávat.



Řasenka je tedy všestranná... Dokáže řasy jemně obtáhnout, při další vrstvě prodloužit, při dalších velmi zvýraznit a to mi vyhovuje.
Obal má uspokojující. Řasenka je praktického balení, trochu větší díky objemnému kartáčku. Fialové barvy.


Ostatní recenze: Když jsem hledala oficiální slova Miss Sporty, narazila jsem na velmi zajímavou diskuzi o této řasence, kde ji moc slečen nechválilo jen díky velikosti kartáčku, který jim prý dělá problém. Já bych řekla, že slečny jsou pouze drobně nešikovné - to samozřejmě nemyslím zle, aj já jsem pako. :D Ale podle fotek, které jsou o několik řádek výš můžete vidět, že já se s řasenkou dostanu až do koutku oka. Nevím tedy, jaký problém slečny měly. :)


Závěr:

Pod oči mi řasenka neopadává, neroztírá se, schne velice rychle na to, kolik vrstev si dávám.
Bohužel mi vadí, že při menších vrstvách to není černá barva, je velice světlá. A 15x řasy podle slibu také bohužel nezvětší...

Hodnocení:

+ Obal
+ Kartáček
+ Vrstvení
+ Rychleschnoucí
+ Neopadává
+ Cena
+ Dobře se odličuje

- Barva je při menších vrstvách moc světlá
- Podle slibu by měla řasy 15x zvětšit - zvětší, ale ne patnáckrát...


Myslím si, že jsou to jen drobné chyby, proto řasence dávám...

Pět hvězdiček.

Fakt netuším proč, ale nejde mi nahrát obrázek. :DDD Ježiš, to je trapná situace. :D
Berte to tak, že je tam pět hvězdiček a hotovo. -_- :D

Máte někdo zkušenosti s touhle řasenkou?
 

2 people judged this article.

Comments

1 silluety silluety | Web | 26. march 2014 at 16:36 | React

Pěkná recenze :)

2 Nienna Nienna | Web | 26. march 2014 at 18:00 | React

Tuhle řasenku nemám, ale mám jinou od Miss Sporty, taky s velkým kartáčkem.. Ale tahle řasenka vypadá fakt dobře a jak vidím, tak řasy prodlouží a zvedne objem opravdu hodně..

3 Bubble Bubble | Web | 27. march 2014 at 0:03 | React

Já mám též radši velké kartáčky, ale tak každému vyhovuje něco jiného:)
máš nádhernou barvu očí!!! Hned bych ti je vzala !! :D

krásná opravdu nejsem, ale děkuju moc:) .. Určitě se ti v létě poštěstí neboj:)

4 Shary. Shary. | Web | 27. march 2014 at 3:36 | React

Já mám od Miss Sporty Pump up Lash (moje nejoblíbenější) a ta podle mě řasy zvětšuje dost ;) to jen takové doporučení ode mě :DD
Řasenky od Miss Sporty mám ráda ale tuhle jsem ještě nezkoušela :O takže díky za tip - na 100% koupim, kartáček se mi zamlouvá :P btw: velké kartáčky jsou nejlepší ;)

5 adela-clega adela-clega | Web | 27. march 2014 at 16:18 | React

Mám ji a mám na to stejný názor:) skvělý článek.

6 Luss^^ Luss^^ | Web | 27. march 2014 at 16:22 | React

Jde vidět že je dobrá tak na tom obrázku kde máš vyfocené ty oči ty řase vypadají opravdu pěkně. :)

7 Sally Sally | Web | 27. march 2014 at 17:00 | React

řasy vypadají hezky. Já používám jen řasenku od oriflame a je to zatím nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla :)

8 Dark Sayu (infinite-queens.blog.cz) Dark Sayu (infinite-queens.blog.cz) | Web | 27. march 2014 at 17:50 | React

vypadá pěkně ta řasenka:)

9 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Email | Web | 27. march 2014 at 18:39 | React

Nelíbí se mi :-) Už jen ten kartáček nemám ráda, mám raději hubené a umělé.

10 LinDa LinDa | Web | 27. march 2014 at 19:24 | React

Mám ju dosť často. Ale mám radšej inú riasenku... tiež od Miss Sporty, ale už neviem názov.

Pre mňa je ten kartáčik veľmi veľký... a riasy mi zlepuje :(
Ale kedysi bola moja najoblúbenejšia, no potom som objavila aj lepšie :D

11 moon moon | Email | Web | 27. march 2014 at 19:51 | React

Ja mám takú istú :) A máš pekné oči

12 ~Jinn ~Jinn | 27. march 2014 at 20:19 | React

Mám také stejnou a ještě tu stejnou akorát voděodolnou.. Miluju jí! ♥

13 Sebian Sebian | Web | 27. march 2014 at 20:47 | React

Tuhle řasenku mám taky a už bych jí nevyměnila. Dřív jsem si kupovala ty s malými kartáčky a ráno mě mohlo trefit, když jsem se 3x přemalovávala -_- :D Ale po tom, co jsem našla tuhle už jinou nechci, je vážně úžasná :)
Btw, máš krásný oči O:)

14 *Biuš* *Biuš* | 27. march 2014 at 20:54 | React

pozývam ta do sutaže :)) http://peckadance.blog.cz/

15 Peťul Peťul | Web | 27. march 2014 at 21:09 | React

řasenka vypadá dost dobře :))

16 Dominique(Domča) Dominique(Domča) | Email | Web | 27. march 2014 at 21:12 | React

Miss sporty znám a značka této řasenky mi vyhovuje :-)

17 MDead MDead | Web | 27. march 2014 at 22:21 | React

S řasenkama od miss sporty zkušenost nemám, ale namalované oči vypadají luxusně :3

18 ♡ HeLLo ♡ ♡ HeLLo ♡ | Web | 28. march 2014 at 12:28 | React

tuhle řasenku jsem měla:33 a je moc dobrá a navíc levná :)

19 Dennie' Dennie' | Email | Web | 28. march 2014 at 15:09 | React

Taky používám!)

20 Katuš :* Katuš :* | Web | 28. march 2014 at 16:01 | React

Tuto řasenku zrovna nemám ale vypadá dobře a i řasy po jejím použití :)
Máš pěkné oči :):D

21 C. C. | Web | 28. march 2014 at 17:07 | React

Dnes mi o nej akurát kamarátka hovorila, že si ju kúpila. :D Podľa jej, aj tvojho opisu vyzerá fajn :)
Anyways, máš pekné oko :3

22 pauliahobby pauliahobby | Web | 28. march 2014 at 18:15 | React

Řasenku nepoužívám, protože se mi většinou neopatrností rozmaže (:D)
P.S. Mám tě zapsanou v AFFS.

23 Janis* Janis* | Web | 28. march 2014 at 18:55 | React

S touhle řasenkou vůbec zkušenost nemám, protože se moc nemaluju... Takže celkově ať by to byla jakákoliv řasenka u mě nezaboduje... Kdyby jsem se rozhodla že si nějakou koupím asi podle tvé rady sáhnu po téhle, protože podle všech komentářů a podle tebe je opravdu dobrá a u mě hraje taky velkou roli cena (třeba nějaké řasenky za 200 nemají šanci), takže tahle je v tomhle ohledu dost přijatelná :))

24 Smilee Smilee | Web | 28. march 2014 at 21:32 | React

Vypadá zajímavě, ale zkušenosti s ní nemám. Ale mohla bych jí někdy zkusit. Podle tvojí recenze vypadá fakt zajímavě. :D :D

25 Carrie. Carrie. | Email | Web | 29. march 2014 at 13:12 | React

Zaujímavý výsledok ti vyšiel. Tá štetinka mi príde veľmi "umelá", ale môže sa ňou dobre nanášať ;) Pekná recenzia ;)

26 Kačka (osobnivesmir.blog.cz) Kačka (osobnivesmir.blog.cz) | Web | 30. march 2014 at 10:50 | React

Také mám tuto řasenku, jen když vytahuješ kartáček, tak je na něm až moc řasenky. Příště vyzkouším zase jinou. To já dělám, pořád zkouším jiné řasenky, když mi nějaká dojde. :)

27 Am. Am. | Web | 2. april 2014 at 19:50 | React

Bohužel jsem schytala asi nějakou ze špatného balení.. Už od začátku byl kartáček ulepený a po nanesení se řasy totálně slepily:/

28 Dáša Dáša | Web | 24. june 2015 at 16:15 | React

Ahoj, holky určitě se vyplatí investovat do vodeodolnych řasenek, at se hned nerozmažete. Já si koupila minulý týden řasenku od Oriflame, jsem s ní spokojená.  Inspiraci jak nakupovat Oriflame levněji než jsou ceny v e-shopu nebo v katalogu najdete na http://www.kosmetika-sleva.cz

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement
About Smile| Co jsem?| Bláznivá a neuvěřitelně spontánní modrooká bruneta, milující sledování mraků a noční oblohy v každém ročním období. Plná protikladů, potetovaná, s láskou k nastřelování naušnic, s piercingem. Milovnice hlasité metalové hudby, fotek, zvířat, mlhy a kouře, cestování, poznávání nových lidí, sluchátek... Ráda pomáhám, píšu úvahy, nutím lidi upřednostňovat pocit štěstí, ráda čtu a riskuju, miluju adrenalin. Jsem cílevědomá, nevadí mi jít proti davu, být jiná.

Oblíbené... Biografické a psychologické hororové knihy, filmy s tématem sexu, drog a horory, rocková a metalová hudba.
Hudba: Marilyn Manson, Asking Alexandria, Korn, Billy Talent, Bring me the horizon, ACDC, Řezník, Blink 182, Sum 41, D.R.U.G.S., Green Day, Helloween, Metallica, Linkin Park, Hollywood Undead, Nirvana, Skillet, The Offspring, Slipknot, Sodoma Gomora, The Pretty Reckless, Sleeping with Sirens, The Fray, Pipes and Pints, Pink Floyd, Bon Jovi, P.O.D., My Chemical Romance, 30 seconds to mars, Black veil brides, Foo Fighters, System of a down, Five finger death punch, Bullet for my valentine...

Hosting: ©Blog.cz | ©smile-la.blog.cz| Nekopíruj, nebo tě sní kanibal.|I love my visitors, thank you.